Hasat 3 Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari | Elektrik Elektronik Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Hasat 3 Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari

Hasat 3 Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari

Yenilikçi enerji fikirleri HASAT-3 Ar-Ge Proje Pazarı’nda yarışacak…

Kalyoncu İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (KALİTTO) tarafından, enerji sektöründe Ar-Ge bilincinin artırılması ve katma değerli çalışmaların yapılmasına öncülük edilmesi amacıyla HASAT-3 Enerji Teknolojileri Ar- Ge Proje Pazarı organize edilecek.
TÜBİTAK, Gaziantep Ticaret Odası ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi işbirliği ile 2 Aralık 2015 tarihinde yapılacak etkinliğe araştırmacılar, akademisyenler ve öğrenciler enerji teknolojileri alanındaki yenilikçi fikirleri ile katılabilecekler.
Etkinlik kapsamında, katılımcılar tarafından hazırlanan proje fikirlerinin tanıtıldığı posterler oluşturulan bilim kurulu tarafından değerlendirilerek en başarılı projeler tespit edilecek. İlk üçe girecek projelere çeşitli ödüllerin verileceği Ar-Ge Proje Pazarı, ayrıca proje sahipleri ile enerji sektörü temsilcileri arasında yapılacak ikili görüşmelere de sahne olacak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür ve Kongre  Merkezi’nde yapılacak sergi ve ikili görüşmelerde katılımcılar projelerini sergileyebilecek ve firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştirebilecekler.
Organizasyon kapsamında ayrıca enerji teknolojileri gibi günümüzün en önemli sektöründe üniversite, araştırma ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmek ve üniversite-sanayi işbirliğine farkındalığı artırmak amacıyla çalıştaylar da düzenlenecek.
HASAT-3 Ar-Ge Proje Pazarı’na proje fikirleri ile katılmak isteyenler, 25 Kasım 2015 tarihine kadar hasat3.hku.edu.tr adresindeki internet sitesine projelerini yükleyebilecek ve sistem sayesinde otomatik olarak poster oluşturabilecekler.